Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
020 - 63 66 837

24-uurs terminale zorg

De laatste levensfase is een zware periode, die vaak gepaard gaat met veel emoties. Extra ondersteuning kan de situatie vaak draaglijker maken voor zowel uzelf als uw naaste familieleden. Thuis sterven is een zwaar en intensief proces, maar velen verkiezen dit boven het verblijf in een hospice. Kiest u hier ook voor, dan bieden wij de ondersteuning die u daarbij nodig heeft. Dit bieden wij onder andere in de vorm van 24-uurs terminale zorg. U kunt daarbij letterlijk rekenen op 24 uur per dag zorg en verpleging, die volledig is afgestemd op uw specifieke behoeften. Op deze manier kan de zorg worden overgenomen van bijvoorbeeld uw partner of familie, zodat u zich samen kunt concentreren op het afscheid nemen.

Ook palliatieve zorg kan thuis verzorgd worden door Zuster Jansen. Bij palliatieve zorg draait het vooral om het verlichten en verzachten van pijn. Pijnbestrijding speelt dan ook een grote rol wanneer u of uw naaste palliatieve zorg ontvangt.

Complete zorg door professioneel zorgteam

24-uurs terminale zorg van Zuster Jansen wordt altijd ingezet met aandacht en respect.

We werken hierbij met kleine, vaste zorgteams van maximaal vijf zorgverleners.Dit doen wij om ervoor te zorgen dat u een zo goed mogelijke band opbouwt met de zorgverleners, die gebaseerd is op wederzijds vertrouwen.Zuster Jansen werkt altijd samen met uw (huis)arts en transferverpleegkundige, zodat de zorg zo compleet mogelijk kan worden ingezet. Als u dat nodig heeft, kan onze 24-uurs terminale zorg al op de korte termijn worden geboden. Wij werken namelijk niet met wachtlijsten omdat we vinden dat iedereen de zorg moet krijgen die hij verdient.

Neem contact op met Zuster Jansen

Heeft u of een naaste onze professionele zorg nodig? Dan kunt u dat regelen in enkele stappen. Door contact op te nemen met onze zorgcoördinator, digitaal of per telefoon, vraagt u direct 24-uurs terminale zorg aan. Ook zijn wij uiteraard bereikbaar voor vragen of advies als het gaat om terminale thuiszorg. Onze jarenlange ervaring en gedegen kennis zorgen ervoor dat wij u uitstekend van advies kunnen voorzien.

 

Lees meer bij Zuster Jansen
  • Mijn vader heeft in zijn laatste jaren uitstekende zorg ontvangen van Zuster Jansen. Zorg met respect.
    Mevrouw Meerveld 22 februari, 2014
  • Mede dankzij de professionele zorg van Zuster Jansen heeft moeder nog lang thuis kunnen blijven wonen.
    Mevrouw Petrich, 6 maart 2014
  • Gelukkig hebben wij destijds Zuster Jansen ingeschakeld. Uitstekende zorg - dit gaf echt rust!
    Mevr. de Jong 10 November, 2013
ARTIKELEN