Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
020 - 63 66 837

24-uurs zorg bij Alzheimer

Wanneer u (of een naaste) de diagnose Alzheimer gesteld krijgt, gaat er waarschijnlijk veel voor u veranderen. Alzheimer is een ernstige vorm van dementie, die bij iedereen een ander verloop en ziektebeeld met zich meebrengt. Vooral in een wat later stadium kunt u extra behoefte krijgen aan hulp en ondersteuning in huis. Om ervoor te zorgen dat u hiervoor geen familie of vrienden hoeft in te schakelen, is er Zuster Jansen. Zuster Jansen biedt kwalitatieve, professionele 24-uurs zorg bij de ziekte van Alzheimer. Deze zorg wordt precies afgestemd op uw specifieke situatie. Door onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis op het gebied van dementie kunnen wij ons uitstekend aanpassen en geven wij u altijd wat u nodig heeft.

Altijd zorg op maat

24-uurs zorg bij de ziekte van Alzheimer kan op verschillende manieren tot uiting komen, afhankelijk van wat uw situatie is en wat u nodig heeft. 24-uurs zorg kan inhouden dat we u de hele dag verzorgen en verplegen, maar het is ook mogelijk dat we met u naar buiten gaan en uitstapjes maken.

Mensen met Alzheimer voelen zich vaak het prettigst in hun eigen omgeving. Daarom kunnen we met onze 24-uurs zorg bij de ziekte van Alzheimer uitstellen of voorkomen dat u bijvoorbeeld naar een zorginstelling zou moeten verhuizen. Zuster Jansen werkt met kleine, vaste zorgteams van maximaal vijf zorgverleners. U ontvangt dus steeds dezelfde mensen bij u thuis en u krijgt de kans een vertrouwensband met hen op te bouwen. Dit draagt bij aan het gevoel van veiligheid en geborgenheid.

Digitaal of telefonisch zorg aanvragen

Wilt u voor uzelf, een partner, ouder of andere naaste 24-uurs zorg bij de ziekte van Alzheimer aanvragen? Dan kunt u dit doen door simpelweg contact met ons op te nemen. U kunt bellen met 020-63 66 837, ons directe nummer, of u kunt digitaal contact met ons opnemen. Onze zorgcoördinator kan u direct vertellen wanneer we met de zorg voor u kunnen starten. Dit kan al op zeer korte termijn, omdat wij niet met wachtlijsten werken.

 

Lees meer bij Zuster Jansen
  • Mijn vader heeft in zijn laatste jaren uitstekende zorg ontvangen van Zuster Jansen. Zorg met respect.
    Mevrouw Meerveld 22 februari, 2014
  • Mede dankzij de professionele zorg van Zuster Jansen heeft moeder nog lang thuis kunnen blijven wonen.
    Mevrouw Petrich, 6 maart 2014
  • Gelukkig hebben wij destijds Zuster Jansen ingeschakeld. Uitstekende zorg - dit gaf echt rust!
    Mevr. de Jong 10 November, 2013
ARTIKELEN